یکشنبه ۱۴۰۰/۰۹/۰۷

عضو شورای اسلامی شهر قزوین:

شورای شهر با تصمیم درست موجبات توسعه و بهبود مراکز درمانی بیماران روحی و روانی شهر را فراهم کند

شورای شهر با تصمیم درست و به هنگام موجب توسعه و بهبود مراکز درمانی مناسب و امن برای بیماران روحی و روانی شهر شود.

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر قزوین، فاطمه اشدری عضو شورا با تاکید بر این مطلب در جلسه علنی شورای شهر اظهار داشت: در صورتی که اراضی موسوم به عظیم زاده در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار بگیرد، می توان با معوض قرار دادن این قطعه زمین در مقابل زمین و ساختمان دانشگاه غزالی، مکانی را برای آسایش و درمان بیماران بیمارستان ۲۲ بهمن فراهم نمود.

وی افزود: مکان بیمارستان ۲۲بهمن متعلق به راه آهن و استیجاری می باشد و با توجه به اعلام نیاز راه آهن، باید هر چه زودتر این ساختمان تحویل داده شود. ضمن اینکه به هر حال فضای این بیمارستان نیز به هیچ عنوان مناسب نگهداری و درمان بیماران روحی - روانی نیست.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین تصریح کرد: آرزوی همه ما این است که شهروندان در سایه امنیت و آرامش، در کانون امن و‌ گرم خانواده و در کنار عزیزان خود زندگی کنند، اما متأسفانه تعدادی از شهروندان به دلیل ناآگاهی از بروز بیماری های روحی و سهل انگاری در تشخیص و درمان آن با مشکلات جدی روحی - روانی دست به گریبان هستند و علیرغم اینکه خانه و خانواده بهترین و کارآمدترین محیط برای نگهداری و درمان آنهاست اما متاسفانه به دلیل ناتوانی خانواده ها در نگهداری از این دست بیماران و آگاه نبودن نسبت به چگونگی مواجهه با این بیماران، ناچارا به تشخیص پزشک معالج لازم به بستری کردن آنها در بیمارستان مربوطه به منظور درمان هستند که این بیمارستان نیز به لحاظ ساختار فیزیکی از شرایط خوب و مناسب برای ارایه خدمات مورد نیاز به آنها برخوردار نیست.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین اظهار امیدواری کرد: هر چه زودتر نسبت به تعیین تکلیف اراضی معوض عظیم زاده از طریق انتقال به دانشگاه علوم پزشکی اقدام شود تا خیرین حوزه سلامت بتوانند با معوض قرار دادن این اراضی با ساختمان و زمین دانشگاه غزالی ، که به توسعه و بهبود درمان مرکز درمانی بیماران روحی و روانی منجر خواهد شد ، پر واضح است، که این عزیزان بخشی از شهروندان این شهر و نیازمند حمایت و نگاه ویژه هستند

اشدری گفت: خیرین حوزه سلامت در صدد هستند در صورت تخصیص زمین دانشگاه غزالی به این موضوع، هزینه خرید ساختمان و بنای آن را نیز از محل کمک خیرین تامین نمایند تا این فضا بدون دغدغه در اختیار این بیماران قرار گیرد.

اشدری با مخاطب قرار دادن اعضای شورا، خواستار حمایت آنها از این اقدام و موافقت با انتقال اراضی معوض عظیم زاده به دانشگاه علوم پزشکی شد و تصریح کرد: هر گونه تاخیر و تعلل در این زمینه ممکن است منجر به از دست دادن فرصت تامین زمین و بنای دانشگاه غزالی و اختصاص آن به این بیماران شود که اگر این اتفاق بیفتد تعدادی بیمار آسیب دیده روحی و خانواده های آنها از اینجا رانده و از آنجا مانده، سرگردان و آواره این شهر خواهند بود و این در حالی است که شورای شهر می تواند با تصمیم درست و به هنگام، موجب توسعه و بهبود مراکز درمانی بیماران روانی را فراهم سازد .

وی خاطرنشان کرد: به اعتقاد من هر یک از ما باید بکوشیم در جایگاهی که هستیم و مسئولیتی که بر عهده داریم نقش خود را به بهترین شکل ممکن ایفا نماییم و پاسخگوی تصمیمات و اعمال خود باشیم.

اشدری تاکید کرد: کار درستی نیست در جایگاه تصمیم گیری، در ایفای نقش و وظیفه خود تعلل کنیم، صرفا به این خاطر که مبادا مدیر یا مسئول دیگر در جایگاه و مسئولیت دیگری که در اختیار دارد عملکرد درستی داشته باشد یا خیر.

وی با اذعان این مطلب که اگر می دانستید برخی از خانواده های این بیماران، عاجز ، نابلد و ناتوان از مراقبت از جگرگوشه خود، در چه شرایط سخت و اسفناکی قرار گرفته اند و هم خودشان و هم عضو بیمارشان متحمل چه رنج عظیمی می شوند، سنگینی بار این مسئولیت را بیش از پیش روی شانه های خود احساس می کردید. قطعا درمان به هنگام در مراکز خاص بیمارستانی مجهز با کمک متخصصین در بهبود این عزیزان ، و بازگشت به روال عادی زندگی در کنار خانواده بسیار موثر خواهد بود . و از مزمن شدن بیماری این عزیزان جلوگیری می‌شود. تا در آینده منجر به تحمیل تامین محل نگهداری دائمی این بیماران به سازمان بهزیستی نگردد .

‍پرستاران، رزمندگانی که با جامه سپید در خط مقدم جنگ با کرونا، شهید و مجروح شده و جان شیرین خود را تقدیم رسالت خود کردند

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین بخش دیگری از سخنانش را به بحث اعطای تسهیلات حمایتی به جامعه پرستاری قزوین اختصاص داد و گفت: هیچ‌یک از اعضای شورای شهر منکر شرایط مالی شهرداری نیست، همه ما می دانیم و تاکید داریم حق و حقوق معوق کارکنان باید در اولین فرصت به آنها پرداخت شود، اما این نگاه هرگز در تعارض با داشتن نگاه حمایتی به رزمندگانی که بسیجی وار و این بار درجامه سپید، در خط مقدم جنگ با کرونا حاضر شدند و مجروح و شهید جان شیرین خود را تقدیم رسالت خود کردند، نیست.

وی افزود: در روزگاری که فرزند از ترس جان، از مادر و پدر می گریخت، و دیگر افراد خانواده نیز به لحاظ دور ماندن از تهدیدات این بیماری مهلک ، محبتشان را از یکدیگر دریغ می کنند، این جامعه پرستاری بود که به عنوان مدافع سلامت و بدون هیچ حمایتی و با نادیده گرفتن ترس ها و نگرانی هایی که همیشه همه داشته و داریم جان بر کف برای همه ما مادری کرد.

اشدری ادامه داد: من تردید ندارم که خود کارکنان شهرداری هم با این موضوع موافق هستند و این اقدام را جبران گوشه ای از جانفشانی های مدافعان سلامت می دانند.

این عضو شورای اسلامی شهر قزوین در بخش دیگری از سخنانش که در ارتباط با موضوع افزایش عوارض قطع اشجار مطرح شد اظهار داشت: بدون شک عوارض قطع درختان باید آنقدر سنگین باشد که هیچکس به خودش اجازه ارتکاب جرم ندهد؛ چرا که قطع درخت جرم بوده و فرد خاطی باید به صورت کیفری مورد پیگرد قانونی قرار گیرد.

اشدری ادامه داد: اما آنچه در این میان به عنوان نگرانی ذهن مرا درگیر کرده این است که گاهی پیش می آید که شهروندی علیرغم میل باطنی اش مجبور به قطع درخت می شود و ممکن است توان مالی پرداخت جریمه را هم نداشته باشد، من پیشنهاد می کنم برای چنین شرایطی، این قید را به بحث افزایش ۵۰ درصدی عوارض قطع اشجار اضافه کنیم که چنانچه شهروندی در چنین وضعیتی قرار داشت بتواند با همکاری فضای سبز شهرداری نسبت به انتقال درخت از آن مکان به مکانی دیگر اقدام نماید.

وی یادآور شد: در دوره های قبلی فعالیت شورا شاهد بودیم دستگاه انتقال اشجار توسط شهرداری خریداری و چند بار نیز نسبت به انتقال درختان به همین وسیله اقدام شد، حال باید دید چرا این دستگاه کارایی لازم را ندارد و به چه دلیل فرآیند حمل و انتقال درختان منجر به خشک شدن آنها شده است؟

اشدری با تاکید بر ضرورت آسیب شناسی این موضوع گفت: این رویه ای پذیرفته شده است که در بسیاری از شهر های کشور و در تمام دنیا برای صیانت از درختان مورد استفاده قرار می گیرد و باید دید چرا در شهر ما نتیجه ای جز خشک شدن درختان در پی نداشته است.

 

پایان پیام/

تصاویر مرتبط