چهارشنبه ۱۳۸۹/۱۰/۱۵

شفيعي، مديرعامل سازمان آتش نشاني قزوين خبر داد :

افزايش حريق و حادثه در پائيز سال جاري در قزوين

مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري قزوين از افزايش تعداد حوادث و حريق در سه ماهه سوم سال(فصل پائيز) جاري نسبت به مدت مشابه در سال 88خبر داد.

 

سيد علي شفيعي افزود: پاييز امسال آتش نشانان اين سازمان در 819عمليات حضور داشتند که 348 مورد آن مربوط به اطفاي حريق و 161 مورد مربوط به حوادث بوده است. همچنين 157 مورد آتش سوزي در آذرماه بيشترين آمار را خود اختصاص داده است.
مديرعامل سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري قزوين ادامه داد. اين در حالي است که پاييز سال گذشته 302 مورد عمليات صورت گرفته که 153مورد آن مربوط به اطفاي حريق و 149 نيز شامل حوادث بوده است ، به طور مثال فقط در آذر ماه سال جاري ، 89 مورد عمليات اطفاي حريق مربوط به خرمن ، علوفه ، باغات ، دامپروري و طيور انجام شده که اين آمار در مدت مشابه سال گذشته تنها يک مورد بوده است.
وي همچنين با تاکيد بر رعايت نکات ايمني در منازل مسکوني گفت: با توجه به رعايت مسائل ايمني از سوي شهروندان و عدم افزايش تعداد حوادث و حريق در منازل مسکوني نسبت به سال گذشته ، متاسفانه زن و شوهر جواني در شهرک مينودر بر اثر استنشاق گاز CO2 جان خود را از دست دادند.
مديرعامل سازمان آتش نشاني در پايان با اشاره به آغاز فصل زمستان و افزايش استفاده از وسايل گرمايشي اظهار داشت: همه ساله با شروع فصل سرما و بهره برداري از وسايل حرارت زا شاهد آتش سوزي ها و حوادث ناشي از اين گونه وسايل هستيم .
وي علت عمده اين حوادث را نقص فني و نيز استفاده نا صحيح از وسايل گرمازا عنوان کرد و گفت : يکي از مواردي که نقش مهمي در خوب سوختن و همچنين ايمني وسايل حرارتي ايفا مي کند ، دودکش است که بايد قبل از بهره برداري از دستگاه حرارت زا از سالم بودن دودکش آن اطمينان حاصل نمود.
شفيعي افزود: انتهاي دودکش ها بايد حداقل يک متر از سطح بام و ديوارهاي جانبي فاصله داشته و داراي کلاهک به شکل H باشد.
مديرعامل سازمان آتش نشاني قزوين استفاده از دودکش هاي آکاردئوني آلومينيومي را غير مجاز دانست و گفت : بهترين آزمايش جهت اطمينان از عملکرد صحيح وسايل حرارتي ، داغ بودن بدنه دودکش آنها است. 
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط