یکشنبه ۱۳۹۱/۰۶/۲۶

در راستاي اجراي بند 20 ماده 55 قانون شهرداري ها؛

شهرداري از تاسيس اماکن و مشاغل مزاحم جلوگيري مي کند

جلوگيري از ايجاد و تاسيس کليه اماکني که به نحوي موجب بروز مزاحمت، براي ساکنين شوند يا مخالف اصول بهداشتي باشند از وظايف شهرداري ها مي باشد.

 

وحيد زندي مشاور حقوقي شهردار گفت: شهرداري مکلف است از تاسيس کارخانه ها، کارگاه ها، گاراژهاي عمومي، تعمير گاه ها همچنين ساخت و فروش مواد محترقه، اصطبل چهارپايان، مراکز دامداري و به طور کلي تمام مشاغلي که براي شهروندان ايجاد مزاحمت مي کنند، جلوگيري کند.
زندي افزود: شهرداري بايد با نظارت و مراقبت در وضع دودکش هاي اماکن و کارخانه ها و وسايط نقليه که کارکردن آن ها دود ايجاد مي کند نيز از آلوده شدن هواي شهر جلوگيري کند.
وي با بيان اين که شهروندان مي توانند چنانچه شکايتي در اين خصوص داشته باشند شکايت خود را به سازمان ميادين وميوه وتره بار و ساماندهي مشاغل مزاحم شهري، اعلام کنند، گفت: اين سازمان نيز به استناد آيين نامه روش اجراي بند 20 ماده 55 قانون شهرداري، موضوع را به کارشناس مطلع وآگاه ارجاع  داده و کارشناس مربوطه نيز پس از بازديد از محل و تهيه عکس و کروکي، نظر خود را به هيات تشخيص مزاحمت ارجاع مي کند.
مشاور حقوقي شهردار خاطرنشان کرد: اين هيات مرکب از نمايندگان دادسراي عمومي و انقلاب، محيط زيست و کارشناس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي و دو نفر از کارشناسان خبره شهرداري مي باشد كه پس از ملاحظه شکايت و گزارش کارشناس، نظر خود را در خصوص موضوع شامل؛ تعطيلي، تخريب وانتقال به خارج از شهر يا رفع مزاحمت اعلام مي کند.
زندي ادامه داد: فردي که راي عليه وي صادر شده باشد، در صورت داشتن اعتراض، مي تواند در مدت 10 روز اعتراض خود را به کميسيون بند 20 ماده 55 مرکب از سه نفر از اعضاي شوراي اسلامي شهر به انتخاب شورا اعلام کند و راي کميسيون قطعي و لازم الاجرا است و با همکاري دادسرا و نيروي انتظامي اجرا مي شود.
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط