شنبه ۱۳۹۱/۰۶/۱۸

مدير کل اسبق سازمان گردشگري استان قزوين:

وجود بقعه متبرکه چهار انبياء (ع) و امام‌زاده حسين(ع) دو سرمايه بزرگ شهر قزوين هستند

وجود بقعه متبرکه چهار انبياء (ع) و امام‌زاده حسين‌بن رضا(ع) دو سرمايه بزرگ فرهنگي، اجتماعي، تاريخي و مذهبي شهر قزوين هستند.

 

مدير کل اسبق سازمان گردشگري استان قزوين گفت: وجود بقعه متبرکه چهار انبياء (ع) و امام‌زاده حسين‌بن رضا(ع) دو سرمايه بزرگ فرهنگي، اجتماعي، تاريخي و مذهبي شهر قزوين هستند که مي‌توان با استفاد از اين دو سرمايه قزوين را به مقصد گردشگري مذهبي تبديل کرد.
به گزارش اداره روابط عمومي شهرداري قزوين، جواد حضرتي در همايش تجليل از نخبگان و چهره‌هاي ماندگار با بيان اينکه معرفي آثار مذهبي و تاريخي قزوين به گردشگران در توسعه گردشگري مذهبي قزوين نقش بسزايي ايفا مي‌کند، افزود: بقعه متبرکه چهارانبياء از زيارتگاه‌هاي خيلي کم در کشور است که مورد استقبال همه اديان ديني است و پيروان همه اديان‌هاي ديني از جمله مسيحي، شيعه و يهودي براي زيارت به اين بقعه متبرکه مي‌آيند و از اين رو اين چهار انبياء از اهميت والايي بين اديان ديني برخوردار است.
وي با تاکيد بر اينکه سزاوار است که بقعه متبرکه چهار انبياء به خوبي به مردم و گردشگران معرفي شود، پيشنهاد داد:  بايد براي راهنمايي بيشتر مسافران تابلوهاي راهنماي شهري به اسم چهار انبيا(ع) و امام زاده حسين بن رضا(ع) در خيابان هاي مختلف شهر قزوين نصب شود که با تحقق اين امر مسافران بهتر و راحتر مي‌توانند اين بقعه متبرکه را در شهر قزوين پيدا کنند.
حضرتي با اشاره به اينکه در سند چشم‌انداز براي توسعه گردشگري مذهبي قزوين در برنامه‌ها پيش‌بيني و برنامه‌ريزي دقيق صورت گرفته است، بيان کرد: شعار "قزوين چهارمين شهر اهل‌بيت(ع) است" براي توسعه اين گردشگري در اين شهر تعريف شده است که بايد براي تحقق اين شعار تلاش خوبي کرد تا اين شعار در قزوين محقق شود.
مدير کل اسبق سازمان گردشگري استان قزوين خاطرنشان کرد: قزوين از آثار بسياري در همه زمينه‌ها از جمله تاريخي، فرهنگي، اجتماعي و مذهبي برخوردار است که با معرفي درست آن بين گردشگران و مردم مي‌توان گردشگري در اين استان را در زمان کوتاهي رونق داد.
 
 

پايان پيام

 

تصاویر مرتبط