یکشنبه ۱۳۹۱/۰۶/۱۲

رحيم پور، معاون سازمان گردشگري کشور:

اميدواريم در آينده نزديك شهر قزوين به قطب گردشگري تبديل شود

شهر قزوين با توجه به موقعيت‌هاي فراوان اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و جغرافيايي در جذب گردشگر موفق خواهد بود.

 

معاون پژوهشکده گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري کشور گفت: شهر قزوين با توجه به موقعيت‌هاي فراوان اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و جغرافيايي در جذب گردشگر  موفق خواهد بود.
به گزارش اداره روابط عمومي شهرداري قزوين؛ علي رحيم‌پور در همايش گردشگري مذهبي که به مناسبت بزرگداشت روز قزوين برگزار شد، با بيان اينكه با استفاده مطلوب از ظرفيت‌ها و قابليت‌هاي شهر قزوين، مي‌توان اين شهر را به قطب گردشگري تبديل کرد، افزود: با امکانات فعلي در اين شهر نمي‌توان اين شهر را به قطب گردشگري تبديل كرد بر اين اساس بايد همه مسئولان براي فراهم كردن زيرساخت هاي شهر قزوين براي جذب گردشگر تلاش  كنند تا اين موضوع به تحقق برسد.
وي با تصريح اينكه براي رونق گردشگري مذهبي در شهر قزوين نياز است كه كيفيت امكانات رفاهي، تفريح و اقامتي در اين شهر توسعه يابد، گفت: با توجه به برگزاري اين همايش و اقدامات اوليه اي كه در اين شهر صورت گرفته است اميدواريم بتوانيم در آينده نزديك اين شهر را به قطب گردشگري تبديل كنيم.
رحيم پور ادامه داد: با توجه به اينكه قزوين داراي ظرفيت‌هاي بسيار خوبي براي توسعه گردشگري مذهبي دارد، بايد اين ظرفيت‌ها را به دارايي تبديل کرد و در نهايت محصولي را بتوان بدست آورد که گردشگري مذهبي را در اين استان توسعه داد.
معاون پژوهشکده گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري کشور با بيان اينکه با توسعه گردشگري مذهبي مي‌توان درآمد، اشتغال و امکانات متعددي را در کشور افزايش داد، بيان کرد: گردشگري از مزايا و ويژگي‌هاي بسياري برخوردار است که با رونق آن مي‌توان شاهد تحول خوبي در افزايش درآمد و اشتغال در کشور بود.
اين مسوول با بيان اينكه قرار گرفتن آثار متعدد تاريخي در کنار يکديگر نشان از اهميت اقتصاد و فرهنگ اين شهر است، افزود: 12 درصد از  آثار ثبت شده در کشور مربوطه به استان قزوين است و اين استان داراي موقعيت‌هاي فراوان اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي و جغرافيايي است و مي‌تواند در جذب گردشگر موفق باشد.
وي در ادامه به ارايه راهکارهاي توسعه گردشگري در استان قزوين پرداخت و بيان کرد: تدوين سند توسعه گردشگري و شناسايي بازار هدف در اين استان از مهم‌ترين راهکارهاي توسعه گردشگري است.
 گفتني است، علي رحيم‌پور معاون پژوهشکده گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌ دستي و گردشگري کشور در اين همايش مقاله‌اي با عنوان ضرورت توانمندي‌ها و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري گردشگري مذهبي در شهر قزوين ارايه کرد.
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط