سه‌شنبه ۱۳۹۰/۱۱/۲۵

حبيبي، معاون فني و عمراني استانداري قزوين پيشنهاد داد؛

ضرورت تشکيل کارگروه‌هاي معماري براي تدوين ضوابط سيماي شهري

هشتمين همايش ملي شهر و سيماي شهري و سومين همايش توسعه شهري با رويکرد فرهنگي – اجتماعي فرصتي براي بررسي پيشنهادات کارشناسان و متخصصان است.

 

منوچهر حبيبي، معاون امور هماهنگي عمراني استانداري قزوين گفت: براي رسيدن به وضعيت مناسب سيماي منظر شهري تشکيل کارگروه‌هاي معماري براي تدوين ضوابط يکي از ضروريت‌ها مي‌باشد.
به گزارش اداره روابط عمومي شهرداري قزوين؛ حبيبي در برنامه هشتمين همايش ملي شهر و سيماي شهري و سومين همايش توسعه شهري با رويکرد فرهنگي – اجتماعي با بيان اينکه مبناي شکل گيري نظام اسلامي، نظام فرهنگي و اجتماعي بوده است، بيان کرد: پروژه‌هاي عمراني در شهر بايد با فرهنگ غني ديني و اجتماعي اجرايي گردد و با اين رويکرد توسعه يابد.
وي با تاکيد بر اينکه اقدامات عمراني شهر بايد پيوست فرهنگي را به خود داشته باشد، افزود: منظر و سيماي شهري در کشور ما بايد اسلامي باشد و همچنين به گونه اي باشد که برداشت شهروند از هر طرحي برداشت ديني، فرهنگي و اجتماعي باشد.
معاون امور هماهنگي عمراني استانداري قزوين اضافه کرد: شهر سازي بايد داراي ويژگي‌هاي از جمله امنيت و چرخه هاي اقتصاد پايدار باشد چراکه مردم بايد به شهر خود اميدوار باشند.
اين مقام مسوول با بيان اينکه فرهنگ شهرنشيني توقعات شهروندان را بالا مي برد و بر اين اساس بايد امکانات بيشتري در اختيار شهروندان قرار گيرد تا رضايتمند باشند، گفت: زيبا انديشي و زيبا سازي يکي از وظايف ذاتي مديريت شهري است که بايد سرمايه گذاري بيشتري در اين مهم کند.
حبيبي با اشاره به اينکه سيماي شهر اسلامي، نشاط و شادابي را براي شهروندان به وجود مي آورد، افزود: ارايه الگو با شيوه‌هاي اسلامي به شهروندان يکي از وظايف اصلي معماران و طراحان است.
وي ادامه داد: رشد روز افزون شهر از طراحان جلوتر مي‌باشد و اين باعث ايجاد چالش و معضل شده است بر اين اساس بايد هر نوع ساخت و سازي علاوه بر کارکرد خدماتي بايد کارکرد معماري و منظر شهري داشته باشد.
معاون استانداري قزوين به دلايل آشفتگي سيماي شهري پرداخت و بيان کرد: نبود الزامات قانوني و مقررات قانوني، ضعف در نظارت، عدم توجه به طرح هاي جامع و تفصيلي به سيماي شهري و فضاي شهري، نبود و کمبود الگوي خاص در معماري و عدم توجه به آداب اجتماعي در طرح هاي شهري و سيماي شهري از جمله عوامل نبود سيماي شهري مناسب است.
اين مقام مسوول با بيان اينکه بايد به دنبال راهکار براي ارتقاء سيماي منظر شهري بود، پيشنهاد داد: براي اين مهم بايد کارگروه‌هاي معماري براي تدوين ضوابط سيماي منظر شهري تشکيل شود و همچنين سازمان خدمات طراحي که در قزوين شکل گرفته است در کشور رسميت يابد.
حبيبي با پيشنهاد اينکه مجريان شهري بايد در سيماي شهري معطوف به اعتقاد و مذهب در اجراي تاسيسات و ابنيه شهري باشند، گفت: اميدواريم با بهره گيري از نتايج برگزاري اين همايش بتوانيم به راهکارهاي خوبي در راستاي رسيدن به سيماي منظر شهري برسيم و اين همايش فرصتي براي بررسي پيشنهادات کارشناسان باشد.
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط