سه‌شنبه ۱۳۹۰/۱۰/۲۷

عرشيان، مديرعامل سازمان حمل ونقل وترافيک شهرداري قزوين تشريح کرد

اقدامات سازمان ترافيک شهرداري قزوين در بهبود عبور و مرور شهري

اهم اقدامات سازمان حمل و نقل و ترافيک شهرداري قزوين در بهبود عبور و مرور شهري تشريح شد.

 

اسماعيل عرشيان، مديرعامل سازمان حمل ونقل وترافيکشهرداري قزوين گفت: هر ساله شهرداري قزوين در قالب پروژه‌هاي بهبود عبور و مرور شهري بسترهاي لازم را در استفاده ايمن و قانونمند از شبکه معابر و راه‌ها فراهم مي‌کند.
به گزارش روابط عمومي سازمان حمل و نقل و ترافيک شهرداري قزوين؛ عرشيان افزود: يکي از عوامل‌هاي مهم سه‌گانه مديريت ترافيک و کاهش آمار تلفات حوادث ترافيکي اقدامات مهندسي ترافيک و ايجاد بسترهاي لازم در استفاده ايمن و قانونمند از شبکه معابر و راه‌ها مي‌باشد که بر اين اساس هر ساله توسط شهرداري قزوين در قالب پروژه‌هاي بهبود عبور و مرور شهري در بودجه پيش‌بيني و اجرايي مي‌گردد.
وي با تاکيد بر اينکه براي ارتقا سطح ايمني راه‌ها بايد از رويکرد سيستماتيک استفاده کرد، بيان کرد: ايجاد يک سيستم ترافيک کم خطر مستلزم درک رويکرد سيستماتيک به صورت کل است که شامل درک تعامل بين اجزايي همچون وسايل نقليه، راه‌ها، استفاده کنندگان از راه‌ها و شرايط اجتماعي، اقتصادي و فيزيکي آن‌ها مي‌باشد.
عرشيان اضافه کرد: رويکرد سيستماتيک از تمرکز بر هر يک از اجزاء به تنهايي اجتناب ورزيده و به موضوع ايمني راه‌ها با نگاهي کل‌نگر و همه جانبه برخورد مي‌کند.
وي با اشاره به اهم پروژه‌هاي اجرايي حوزه حمل و نقل و ترافيک شهرداري که باعث کاهش 64 درصدي آمار کشته‌ها در 6 ماه اول سال جاري شده است، گفت: اصلاحات هندسي از جمله اقدامات در اين راستا بوده که 85 درصد تقاطع‌هاي سطح شهر با توجه به حجم ترافيک و معيار و اصول مهندسي ترافيک طراحي و اجرا شده است.
عرشيان طراحي و نصب تابلوهاي اطلاعاتي راهنمايي مسير که طي سال‌هاي 89 و 90 با اعتباري بالغ بر هفت ميليارد انجام پذيرفته است و تهيه و اجراي علائم افقي و عمومي که به طور متوسط سالانه هفت ميليارد ريال هزينه مي‌شود رااز ديگر اقدامات انجام شده در زمينه مهندسي ترافيک نام برد و گفت: نوسازي و بهسازي سامانه چراغ‌هاي راهنمايي سطح شهر، تهيه و نصب دوربين‌هاي ثبت تخلف و طراحي و اجراي مسيرهاي دوچرخه به منظور ارتقاء فرهنگ استفاده از دوچرخه و افزايش سلامتي شهر وندان و کاهش استفاده از وسيله نقليه شخصي از ديگر اقدامات مهندسي ترافيک انجام شده در راستاي بهبود عبور و مرور شهري است.
وي مناسب سازي محل عبور عرضي عابرين پياده با نگاه افراد داراي محدوديت‌هاي جسمي و حرکتي، طراحي و نصب پل‌هاي هوايي و سيستم هوشمند کنترل ترافيک را از ديگر طرح‌هاي اجرايي شده در راستاي بهبود عبور و مرور شهري عنوان کرد.
عرشيان با بيان اينکه امسال براي تهيه و نصب دوربين‌هاي تخلف هزينه‌اي بالغ بر 3500 ميليون ريال صرف شده است، افزود: از 53 تقاطع فرماندهي و چشمک زن سطح شهر، 95 درصد آن‌ها نوسازي و بهسازي شده است که متوسط سالانه 4500 ميليون ريال بابت نوسازي و نگه‌داري چراغ‌ها هزينه مي‌گردد.
پايان پيام

 

تصاویر مرتبط