ایرانخواه:
جایگاه های شارژ شهروند کارت در نقاط پر تردد شهر مناسب سازی شد
محمد حسن ایرانخواه، مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، از مناسب سازی و بهسازی جایگاه های فروش و شارژ شهروند کارت در ده نقطه پر تردد شهر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین؛ ایرانخواه گفت: 10 جایگاه فروش و شارژ شهروند کارت در نقاط مهم و پرتردد شهر وجود دارد که پیش از پایان سال 97 بهسازی و نوسازی شد.
وی تصریح کرد: این جایگاه ها از ساعت 6 صبح الی 21 شب فعال بوده و 22 نفر از افراد معلول و کم توان جسمی در 2 شیفت کاری به همشهریان خدمات خود را ارائه می دهند.
مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری افزود: این جایگاه ها برای رفاه حال شهروندان در 10 نقطه پرتردد شهر، شامل ایستگاه طرح آبیاری، تقاطع 22 بهمن، خیابان سعدی، بازار سعادت، میدان آزادی، خیابان نادری، ترمینال، پایانه مسافربری شهید بهشتی، میدان سرداران و فلکه دهخدا در ناحیه مینودر جانمایی شده است.
این مسوول ادامه داد: جدا از این 10 جایگاه با 30 فروشگاه معتبر در سطح شهر قرارداد منعقد شده تا همشهریان بتوانند شهروند کارت های خود را شارژ و از خدمات آن استفاده کنند.
پایان پیام.
دبیرکل متروپلیس:
متروپلیس بر فرصتها و چالشهای پیش روی کلانشهرها تأکید دارد
در جریان برگزاری نشست انجمن کلانشهرهای جهان متروپلیس در مشهد، جوردی واکوئر، دبیرکل متروپلیس، با تأکید بر نقش حیاتی کلانشهرها در عرصه جهانی، فرصتها و تهدیدهای چندوجهی پیش روی این مراکز شهری را دارای اهمیت دانست.
به گزارش روابط عمومی معاونت برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری قزوین، در جریان برگزاری نشست انجمن کلانشهرهای جهان (متروپلیس) که در تاریخ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ در شهر مشهد برگزار شد، جوردی واکوئر، دبیرکل انجمن کلانشهرهای جهان، طی سخنانی عنوان کرد: فعالیت انجمن ما از سال ۱۹۸۶ آغاز شده و اینک در سراسر جهان، ۱۵۰ شهر با ما همکاری دارند.
واکوئر با اشاره به اهمیت پرداختن به مشکلات و تهدیدات زیستمحیطی و تغییرات آب و هوایی، بر ضرورت سیاستگذاری مناسب شهری برای کاهش و مدیریت این چالشها تأکید کرد و در ادامه گفت: کلانشهرها در خط مقدم مبارزه با تغییرات آب و هوایی قرار دارند و اقدامات قاطعانه و برنامهریزی شهری نوآورانه برای تضمین آیندهای پایدار ضروری است.
دبیرکل متروپلیس ضمن تأکید بر اهمیت شکل فرهنگی و ظرفیتسازی آن در روابط بینالملل، اظهار داشت: تنوع فرهنگی و پویایی کلانشهرها داراییهای منحصربهفردی هستند که میتوانند روابط بین فرهنگی را تقویت کرده و همکاریهای بینالمللی را تقویت کنند.
همچنین در پرداختن به موضوع توسعهیافتگی (صنعتی) شهرها در مواجهه با افزایش کیفیت زندگی، واکوئر برقراری تعادل بین پیشرفت اقتصادی و رفاه شهروندان را ضروری دانست. او استدلال کرد که سیاستهای شهری باید در راستای ارتقای رشد اقتصادی فراگیر و درعینحال تضمین دسترسی به خدمات اساسی، محیطهای سالم و فرصتهای برابر برای همه ساکنان باشد.
دبیرکل متروپلیس در ادامه مزایای عضویت در شبکه جهانی متروپلیس را برجسته کرد و بر فرصتهای همکاری، تبادل دانش و یادگیری از بهترین شیوهها در میان شهرها و مناطق کلانشهری در سراسر جهان تأکید کرد.
گفتنی است: این نشست که بهطور مشترک توسط متروپلیس، اتحادیه جهانی شهرهای بزرگ و شهرداری مشهد برگزار شد، بستری را برای نمایندگان شهری فراهم کرد تا در مورد این مسائل حیاتی بحث و تبادلنظر کنند. این رویداد با یک کارگاه تخصصی در مورد ظرفیتهای اقتصاد بینالملل و بازاریابی ظرفیتهای شهرداری به پایان رسید.
پایان پیام/